Distro people needed - Ζητούνται διανομείς

Hey everyone! Long time, no see, huh? But guess what! Episode 06 is ready for release! I'm just waiting for the Anirena tracker to get back up since it seems down at the moment. Which brings us back to a very important issue.

Since the direct download links are no longer an option, we've been getting reports that it's difficult to download our torrents. Which is understandable, since I'm the only one seeding them at the moment and I can't keep it up 24/7. Soooooo, you know what this means, right? We're going to need Distro slaves! XD

What do you need to apply for the job?
- A computer that almost never shuts down.
- Steady internet connection.
- Our torrents up and running.

Without dedicated distributors, it becomes extremely difficult to keep the torrents up and running smoothly over large periods of time, so your contribution will be priceless. Right now, we're looking for at least 1-2 people for the spot, so feel free to send an e-mail or drop a line here. Cheers!


Γεια σε όλους! Πάει καιρός, ε; Αλλά, μαντέψτε! Το Επεισόδιο 06 είναι έτοιμο για release. Περιμένω μόνο τον tracker της Anirena, που φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας αυτή τη στιγμή.  Και μιας και το φέρνει η κουβέντα, έχουμε ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα που θα ήθελα να σχολιάσω.

Από τότε που χάσαμε τη δυνατότητα απευθείας λήψης των αρχείων μας, έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε σχόλια από θεατές που δυσκολεύονται να κατεβάσουν τα torrent μας. Το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό δεδομένου ότι είναι η μόνη που τα κρατάει ανοικτά και δεν μπορώ να είμαι πάντα online. Οπότε, ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Χρειαζόμαστε διανομείς!

Τι χρειάζεστε για να αναλάβετε αυτή τη θέση;
- Έναν υπολογιστή που δεν σβήνει σχεδόν ποτέ.
- Σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.
- Τα torrent μας ανοιχτά και να τρέχουν.

Χωρίς αφοσιωμένους διανομείς των releases μας, γίνεται πολύ δύσκολο να κρατηθούν ενεργά τα torrents γαι μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε η συμβολή σας θα είναι ανυπολόγιστη. Γενικά αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τουλάχιστον 1-2 άτομα για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Οπότε αν σας ενδιαφέρει, στείλτε e-mail ή αφήστε το σχόλιό σας εδώ από κάτω. Τα λέμε!

4 comments:

  1. Αφού τα επεισόδια μπορούν να μοιραστούν και από Nyaa Torrents γιατί περιμένετε και δεν μοιράζετε από εκεί το έκτο επεισόδιο;

    Μπορείτε να με υπολογίζετε στους seeders για τους επόμενους 2 μήνες. Μετά βλέπουμε.

    ReplyDelete
  2. Γιατί η AniRena θέλει πρώτα να επεξεργάζεται τα torrent μέσα από το δικό της σύστημα και δίνει καινούρια αρχεία torrent δικα της για να χρησιμοποιούμε. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να υποβληθούν πρώτα εκεί και μετά να υποβάλλουμε το torrent της AniRena και στη Nyaa. Αρκετά δεσμευτικό, το ξέρω, και ήλπιζα ότι μπορεί να έχει αλλάξει αυτή η μέθοδος μέχρι τώρα, αλλά χωρίς πρόσβαση στο site δεν μπορώ να το ξέρω (αν κάποιος έχει πληροφορίες γι'αυτό παρεπιπτόντως, είναι ευπρόσδεκτες!). Αν αυτά τα δύο sites δεν ήταν οι μόνοι ευρέως διαθέσιμοι trackers, δεν θα έμπαινα στον κόπο, καθώς το να έχει το αρχείο έναν και μόνο tracker είναι λίγο ριψοκίνδυνο για όταν τυχαίνει να πέφτει. Κάποια σχόλια που έχω πετύχει στο Internet λένε ότι η AniRena λογικά δεν θα αργήσει να επιστρέψει. Αν καθυστερήσει κι άλλο, τότε μάλλον θα μετακομίσουμε σε άλλους trackers, και ίσως και να το χρησιμοποιήσουμε και ως ευκαιρία και για να βγάλουμε σε λίγο καιρό κάποια επεισόδια ως batch torrent.

    Αλλά πάνω απ' όλα, ευχαριστώ κυρίως για το seeding! Ειλικρινά το χρειαζόμαστε, χεχε.

    ReplyDelete
  3. Hestia έλεγξε το inbox σου, πάει καιρός που σε στείλαμε mail.

    ReplyDelete
  4. Έχω 100άρα γραμμή για upload. Inalan.

    ReplyDelete